Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Et par sidder sammen på en dateEt par sidder sammen på en date
Guides
Content Specialist
Sidst opdateret:20/08/2024

Sæt krydderi på dit sexliv med play sheets

Lad os være ærlige - det kan nogle gange være lidt akavet at tale om vores seksuelle lyster, fantasier og grænser. Men hvad nu, hvis der var en sjov og nem måde at dykke ned i de saftige samtaler på? Det er her, vi introducerer muligheden for at dele dine mest intime tanker ved hjælp af play sheets - som i sin essens er ark med forskellige afkrydsningsmuligheder til spørgsmål om seksuelle præferencer.

Arkene kan være et praktisk værktøj til at hjælpe dig og din partner med at udforske, hvad I er til, hvad I er nysgerrige på, og hvor I hver især trækker grænsen - uden at det bliver akavet.

Det lyder ret godt, ikke? Og ved du hvad? Vi har lagt en særlig overraskelse ind til dig - et Sinful Play Sheet, I kan downloade og udfylde!

Så tag med os på denne rejse og lær, hvad et play sheet er, hvordan man bruger det, og hvordan man laver sit helt eget!

Hvad er et play sheet egentlig?

Et play sheet er som en personlig menu over dine seksuelle lyster. Hmmm... Melder sulten sig efterhånden?

Det er et spørgeskema, der dækker en række aktiviteter, fra milde til vilde, og som giver dig og din partner mulighed for at fortælle, hvad I er til, hvad I er nysgerrige på, og hvad der er helt off limits. 

Når I udfylder det, sætter I ikke bare scenen for nogle sjove nætter; I sikrer også at I begge er klar på og tilpas med aktiviteterne, før I begiver jer ud i dem.

En kvinde ligger i sengen og skriver

Sådan bruger du et play sheet

1 - Udfyld det hver for sig

Hver partner skal udfylde sit eget ark. Hvis I begge gør det på samme tid, anbefaler vi, at I gør det i forskellige rum - det sikrer ærlige og upåvirkede svar.

2 - Del og diskuter

Når begge ark er udfyldt, så tag jer tid til at sidde sammen og tale om jeres svar.

Det er det perfekte tidspunkt til at stille spørgsmål, søge afklaring og forstå hinandens perspektiver.

Før I tager hul på samtalen, er det vigtigt, at I begge er trygge, afslappede og åbne over for at diskutere jeres ønsker og grænser.

3 - Hav et åbent sind, og giv slip på jeres fordomme

Seksuelle samtaler kan være sårbare og dybt personlige. Man kan gå længe med bestemte ønsker, fantasier og nysgerrighed uden at dele dem med nogen på grund af f.eks. forlegenhed eller frygt for at blive dømt.

Ved at være fordomsfri sikrer du, at samtalen gribes an med empati og en vilje til at forstå din partners perspektiv. Det tilskynder til ærlig og gennemsigtig kommunikation, så I begge frit kan dele jeres tanker og følelser.

4 - Revider arkene jævnligt:

Ønsker, grænser og seksuelle præferencer kan ændre sig over tid, og vi anbefaler derfor, at I genbesøger jeres ark i ny og næ for at opdatere dem og således sikre fortsat gensidig forståelse og nydelse.

Et par sidder sammen og taler

Sådan laver du dit eget play sheet

Det kan være sjovt at lave et skræddersyet play sheet, og en kreativ måde at udforske jeres forhold på. Her er nogle punkter, du kan inkludere i dit DIY-ark:

1- Start med åbne spørgsmål: Stil spørgsmål, der giver mulighed for dybere refleksion, som "Hvad er en fantasi, du aldrig har delt, og som du gerne vil prøve?" eller "Hvordan har du det med dirty talk?"

2- Vælg dine kategorier: Medtag forskellige typer af seksuelle interesser og aktiviteter, f.eks. sanselege, bondage, rollespil eller præferencer til efterspil. Sørg for at spørge ind til en række forskellige aktiviteter for at skabe et mere fuldstændigt billede.

3- Gør det let at besvare spørgsmålene:Tilføj et rankingsystem, så du og din partner ubesværet kan kommunikere, hvordan I har det med hver aktivitet (f.eks. "Ja, måske, nej" eller "Én aktivitet eller en anden aktivitet"-muligheder).

4- Gør plads til noter og ønsker:Indsæt et område til eventuelle yderligere kommentarer eller noter, som måske ikke passer sammen med standardspørgsmålene.

Play sheets er for alle

Mens play sheets er et must-have, når vi taler BDSM, er de også et genialt værktøj for ethvert par, der ønsker at dykke dybere ned i deres seksuelle forhold. 

De kan gøre de til tider akavede samtaler lettere ved at give dig en køreplan at følge. Og hvem ved? Måske opdager du en ny fantasi eller to undervejs.

Så er du klar til at komme tættere på din partner og pifte tingene op? Download vores Sinful Play Sheet eller lav dit eget, udfyld det, og lad de sexede eventyr begynde! Du kan bare takke os senere.

Et par sidder sammen på en date

Lignende blogindlæg

    Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

    Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

    Hurtig og diskret levering
    Fri fragt ved køb over 599 kr
    Vi er e-mærket

    Levering

    Sikker betaling

    Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

    Alle modeller er over 18.

    Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS